Alapelveink

A Dentamark klinika magas színvonalú, kényelmes és biztonságos fogászati kezeléseket nyújt. A klinika egész csapata a pácienseket azon elv szerint kezeli, miszerint nincs betegség, csak beteg. Hosszútávú kapcsolatokat probálunk építeni, melyek bizalomra és kölcsönös tiszteletre épülnek.

Modern felszerelés

Mivel nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink minőségére, állandóan innovatív, noninvazív, igen precíz, gyors, valamint fájdalommentes technológiákba ruházunk. Emellett orvosaink és asszisztenseink folyamatos továbbképzésekben részesülnek. Mindezek összessége teszi lehetővé, hogy a komplex esetekben is magas színvonalú ellátást tudunk biztosítani.

Munkatársaink

Nagyra értékeljük az elhivatottságot és fejlődni akarást, eztért nagy energiát fektetünk a továbbképzésekbe, valamint a legmodernebb technológiák használatába. Klinikánk szakképzett orvosokból áll, a fogászat minden területére szakosodva, így minden páciens esetét orvosaink egész csapata beszéli át, hogy a legjobb megoldást és a leghatékonyabb kezelést nyújtsuk, így csalva mosolyt pácienseink arcára.

Pácienseink fontossága

Számunkra minden páciens fontos. Azért vagyunk, hogy meghallgassuk kéréseiket és személyes érveiket. Együtt dolgozzuk ki azt a személyreszabott tervet, mely végül egészséges és szép mosolyt eredményez.