Principii

Clinica Dentamark oferă servicii de stomatologie în condiții de siguranță, confort și profesionalism. Întreaga echipă Dentamark tratează fiecare pacient după principiul: nu există boli ci există bolnavi. Încercăm să creăm relații de durată bazate pe încredere și respect reciproc.

Aparatura Moderna

Pentru că punem accent pe calitatea serviciilor pe care le oferim, investim constant în tehnologii inovatoare, non-invazive, extrem de precise, rapide și nedureroase. Investiția în echipamentele moderne este completată de investiția în educația medicală continuă a medicilor și asistentelor. În consecință, investiția în noile tehnologii și metode de tratament ne oferă premisele ca să putem aborda cazuri complexe pe care să le putem trata cu profesionalism.

Echipa

Prețuim oamenii pasionați de munca lor și de progres. Din acest motiv investim în formarea continuă a noastră ca și medici și în utilizarea tehnologiilor de ultimă oră. Echipa Dentamark este formată din specialiștii pe fiecare ramură a stomatologiei. Astfel, cazul fiecărui client este dezbătut de echipa noastră de medici astfel încât să alegem cea mai bună soluție și cel mai eficient tratament pentru a aduce zâmbetul pe buzele pacienților noștri.

Grija față de pacienți

Pentru noi, fiecare pacient este important și suntem aici pentru a vă asculta nevoile și obiectivele individuale. Împreună lucrăm la crearea unui plan de tratament personalizat astfel încât să obțineți un zâmbet sănătos și frumos.